1. huhtikuuta 2012

Näyttelytreeniä

Ollaan Ronjan kanssa käyty useamman kerran Merikarvian Koirapoppoon näyttelytreeneissä. Tavoitteenahan meillä on vain saada vähintään hyvä-tulos yhdestä virallisesta näyttelystä. Eli jos Ronja jostain harrastuslajista pääsisi valioksi asti, niin ei näyttelytuloksesta jäisi kiinni. Tavoitteet ei siis kovin korkealla ole, mutta kun itsekin jo huomaa Ronjan kehittyvän aikas nätiksi, niin haluan opettaa sille näyttelyseisomiset, juoksut yms mahdollisimman hyvin. Katsotaan sitten kuinka hyvin pärjätään, mutta mitään stressiä en näyttelyharrastuksesta ota. :)

Merikarvialla kävimme Ronjan toisessa match show:ssa 4.3.2012. Näyttelytreenejä oli jo muutama takana ja paljon paremmin meni kuin ensimmäisellä kerralla. Nyt jo itsekin tiesi paremmin mitä kehässä tapahtuu ja missä järjestyksessä. Johanna ja Hyrskykin olivat paikalla, joten Merikarvialla oli hurja mudiedustus! :) Pentuluokassa olimme ja tuomarikin jopa tiesi mudin. Tuomari arvosteli ensin pareittain koirat, ja Ronja nappasi punaisen nauhan ja päihitti siis parinsa. Punaisten ryhmästä päästiin sitten 10 parhaan joukkoon. Neljä parasta palkittiin, mutta me ei kotiinviemisiksi saatu mitään, joten jossain siinä 5-10 välillä. :) Mutta ihan huipputyytyväinen saa olla! <3 Hyrsky sijoittui ensimmäisessä mätsärissään hienosti neljänneksi sinisten ryhmästä. :)

Oma kamera unohtui matkasta joten Merikarvian Koirapoppoon sivuilta ja Outi Äijälän kuvaamissa kuviassa Ronja ja Hyrsky edustivat. Kehäkuvia ei ollut tullut, mutta omia vuoroja odotellessa oli aikas nätit kuvat saatu.
 
Näyttelytreeneissä meillä kävi yhdellä kerralla ulkomuototuomari Kirsti Louhi, joka katsoi kuinkin koiran esiintymisen ja tunnusteli koiran läpi. Saimme uusia vinkkejä, mutta myös kehut hienosta esiintymisestä. Ronja menikin ihan superkauniisti... <3 Kurssin kuvat Mari Marttila-Tähkäsen kamerasta.
Ensimmäiseen viralliseen näyttelyyn Ronja on nyt sitten ilmoitettu. Kokeillaan onnea Juniori-luokassa Porissa 19.5.2012. http://pori2012.koiranayttelyt.com/home

Ei kommentteja: