28. syyskuuta 2011

Rohkeutta vaikka muille jakaa!

Ronjasta kehkeytyykin oikein superrohkea koira! Enää ei tutuilla reiteillä kuljeta toisten kantapäillä, vaan mennään jo reippaasti edellä. Välillä voi jäädä jälkeenkin nuuhkimaan, mutta tuhatta ja sataa juostaan kyllä takaisin! :)

Netan ja Ronjan painitkin sujuu oikein mallikkaasti. Lenkilläkin pitäisi Ronjan mielestä vain leikkiä, mutta Netta haluaa vain kävellä ja nuuskia. Pentu roikkuukin aina välillä Netan tuuheassa karvassa, juoksee ympärillä, haukkuu ja haastaa leikkimään. Onneksi Nettakin suo pienelle aina välillä leikkihetken ja pihalla saakin oikein kunnolla pelmuta!

Sisäsiisteys on yllättävän hyvin 10 viikkoisella pennulla hallinnassa. Yöt nukutaan hyvin, eikä vahinkoja enää öisin satu. Heti aamulla kyllä ulos pitää päästä. Tulee itsellekin virkistävä herätys, kun herätyskellon sammuttamisen jälkeen pitää pentu napata kainaloon ja painella ulos. Syyskuun kirpeä ilma herättää kyllä heti!

Tavattiin tiistaina muutamat Juhan sukulaiset sekä bordercolliet Niki ja Rex. Ronja meni heti moikkaamaan uusia koiria, mutta vähän kummissaan Niki ja Rex olivat uudesta tulokkaasta. Rex jopa puolusti Ronjaa vähän, kun katsoi meidän tyttöjen painin menevän liian rajuksi. :D Hyvin kuitenkin ensimmäinen tapaaminen meni ja kaikki ihmiset ovat ihan lumoutuneita pikku sydäntenmurskaajasta :)

Ei kommentteja: