30. syyskuuta 2011

Metsäleikkejä

Tänään olikin yllätäen äitillä saikkupäivä. Tytöt saivatkin seuraa siis koko päiväksi (vaikkei kauhesti flunssassa ja kuumeessa mitään tehdäkään)! :)

Aamulla annettiin koirille matolääkket ja hyvin meni alas. Ostettiin Canex-pastaa, joka sekoitettiin ruuan joukkoon. Netta tapansa mukaan nuoli oikein kupin puhtaaksi, mutta Ronjalle riitti vain nappulat. Lääke meni silti alas, joten nyt vain rokotuksia odottamaan.

Ronjan korvat nousevat koko ajan enemmän ja enemmän pystyyn. Nyt jaksetaan jo lenkillä pitää niitä melko hyvin ylhäällä. Kotona kun ollaan ihan vain rauhassa, niin kärjet vähän lurpsahtelee vielä alas. Mutta eiköhän se siitä :)

Iltapäivällä tehtiin pieni metsälenkki. Äiti ei jaksanut kauheasti kävellä, joten mentiin vain lähimetsään. Koirat riekkuivat sydämensä kyllyydestä ja äiti kierteli hissukseen ja yritti samalla etsiskellä sieniä. Mitään tuttuja tosin ei löytynyt... :/ Pääasia kuitenkin, että likoilla oli kivaa! Molemmat nukkuivatkin oikein kunnon päikkärit kotona ja äitikin sai levättyä.

 

Ei kommentteja: