2. lokakuuta 2011

Puuhapäivä

Tänään oli koirilla oikein kunnolla tekemistä! :) Ronja ja Netta lähtivät Juhan mukaan aamupäivällä töihin, ja tapasivat samalla taas bordercolliet Nikin ja Rexin. Ronja oli osannut hienosti pyytää ulos, vaikka ihan uudessa paikassa oltiinkin.

Iltapäivällä käytiin tapaamassa Johannaa ja Jukkaa sekä Nasta-mudia ja rhodesiankoira Ditauta. Ditau ei oiken pennuista välitä ja välttelikin Ronjaa aluksi. Pihalle mentyämme Ditaukin uskaltautui vähän haistamaan. Nasta oli Johannalle tullut aikuisena ja he eivät aikaisemmin yhdessä olleet tavanneet toista pentua, joten pidettiin varmuuden vuoksi Ronja sylissä. Tapaaminen menikin tosi hyvin, Nasta kävi vähän väliä haistamassa Ronjaa ja juoksi taas Johannan luo. Kamera oli valitettavasti meiltä unohtunut kotiin, joten jouduttiin kuvaamaan vain kännykkäkameralla. Tietysti Ditaukin tunki eteen ainoaan kuvaan joka saatiin Nastasta ja Ronjasta yhdessä :D Mutta varmasti saadaan paljon lisää kuvia muditytöistä! :)

Tänään myös imuroitiin ensimmäistä kertaa Ronjan aikana. Tyttö oli unillaan kun Juha aloitti asunnon toisessa päässä eikä herännytkään ennen kuin imuri oli samassa huoneeseen. Ronja katseli ihan kiinnostuneena, mutta ei aluksi jaksanut mennä tutkimaan. Juhan imuroidessa koiranpedit Ronja meni kyllä oikein lähelle asti. Likka ei jahdannut eikä pelännyt ääntä yhtään, rohkea pentu! :) Netta ei imuroinnista välitä yhtään, seuraa kyllä koko imuroinnin läpi, muttei uskalla olla lähellä. Onneksi Ronja ei kuitenkaan tässä asiassa Netasta mallia ottanut. :)

Illalla kävimme naapureiden kanssa vuokraamassa leffan ja meidän tytöt pääsivät pariksi tunniksi Nanna-koiran luo kyläilemään. Aluksi Ronja yritti leikkiä kauheasti muiden kanssa, mutta lopulta kaikki koirat nukahtivat leffan ajaksi.

Nyt kyllä yöunet maittaa neitosille! :)
Ei kommentteja: