11. lokakuuta 2011

Ekat rokotukset ja yökylät takana

Perjantaina Ronja täytti 12 viikkoa ja se tarkoittikin ensimmäisiä rokotuksia. Ronja oli hurjan reipas, sisään eläinlääkärille mentiin oikein uteliaana ja odotusaulassa istuttiin rauhassa. Juha kävi muutaman kerran pihassa Ronjan kanssa, mutta tyttö ei malttanut asioitaan tehdä. Eläinlääkäri tarkasteli tytön läpi ja antoi pistoksen niskaan, mitä Ronja ei edes huomannut. Saatiin mukaan vielä pentupakkaus, missä oli muutamat näytteet ruokavaihtoehdoista.

Käytiin vielä lääkärin jälkeen ostamassa viereisestä lemmikkieläinliikkeestä Ronjalle samaa ruokaa mitä kasvattajalta oltiin saatu mukaan. Vaikka juuri oltiin oltu jännässä uudessa paikassa, Ronja tuli liikkeeseenkin oikein reippaasti. Netta oli odottanut autossa eläinlääkärin ajan ja otettiin se mukaan eläinkauppaan. Netan kanssa olemme siellä ennenkin käyneet, joten taisi Ronja ottaa siitäkin mallia.

Lähdimme Juhan kanssa illalla katsomaan stand-up -keikkaa, joten veimme Netan ja Ronjan Juhan siskolle hoitoon yöksi. Netalle yökyläily on jo tuttua, mutta Ronja jäi sinne nyt ensimmäistä kertaa. Kauhesti tytöt olivat leikkineet keskenään ja Rex-bordercollien kanssa. Ronja oli nukahtanutkin vasta, kun sen peti oli siirretty makuuhuoneeseen ja sammutettu valot. :D

Lauantai-iltapäivällä haimme koirat kotiin. Ronja nukahti jo melkein heti tervehdittyään meitä, eikä jaksanut enää leikkiä Rexin ja Niki-koiran kanssa, joka oli myös samaan aikaan käymässä. Kotona oli iltaan asti oikein hiljaista, kun kumpikin koira vain nukkui :D Saipahan äippä ja iskäkin levättyä kerrankin :)

Kamera oli taas jäänyt matkasta, joten kuvat hakureissulta ovat taas vain kännykkäkameralla napattuja. Ylemmässä kuvassa Juha ja Ronja, keskimmäisessä lisäksi Niki ja alimmassa Rex.

  

Ei kommentteja: