17. lokakuuta 2011

Leffaillan jälkeen Ronja aloittelee kasvissyöjän elämää

Eilen Johanna, Jukka, Nasta ja Ditau tulivat käymään kylässä. Käytiin koko porukan kanssa lenkillä ensin päästelemässä höyryjä. :)

Nasta ei kauheasti pennusta välitä, joten jouduttiin pitämään Ronja remmissä. Se olisi koko ajan halunnut mennä kiusaamaan Nastaa :D Ei kauhean pitkää lenkkiä menty, mutta se kesti vähän normaalia kauemmin, kun Ronja päätti kokeilla vetämistä. Saipa pentu kunnolla aivotyöskentelyä, kun aina hihnan kiristyttyä pysähdyttiin. Fiksu likka hoksasi kyllä jonkin ajan päästä mitä tapahtuu :) Nasta ja Ditau pääsivät juoksemaan pellolla oikein sydämensä kyllyydestä.

Sisälle päästyämme teimme ruokaa ja katsoimme pari leffaa. Koirat nukkuivat suurimman osan ajasta, mutta loppuvaiheessa Netta ja Ronja menivät makuuhuoneeseen leikkimään yhdessä. Tytöillä kyllä riittää energiaa vaikka muille jakaa! :)

Aamulla sohvapöydällä olleesta kasvista oli haukattu palanen. Ronja on varmasti ollut asialla yöllä. :D Kokemuksesta tiedetään, että Netan käsittelyssä koko kasvi olisi ollut multineen päivineen lattialla revittynä! :D1 kommentti:

j kirjoitti...

heh, en huomannukkaan et olit ottanu kuvia lenkiltä :D