10. marraskuuta 2011

Pyykkipäivä

Päivällä treenailtiin eilisen tokotunnin asioita. Sivulle meno alkaa jo menemään paremmin kuin hyvin. Hallussa ei vielä ole, mutta sain sen riekkumisen karsittua jo. Pari kertaa kun pääsi palkkaamaan oikeassa kohdassa, niin alkoi jo hoksaamaan. Huomenna treeniä lisää! Otin pari estehyppyäkin, tarvikkeina kaksi ämpäriä, moppi ja pyyhe, niin saatiin oikein umpinainen este. Hienosti sujui, Ronja tarjoaa katsekontaktia tosi paljon ja oikeissa kohdissakin vielä. :) Ihan pari hyppyä tehtiin, kun tuo este on aikalailla Ronjan säkäkorkeus. Keksin huomenna jotkut matalammat päihin tueksi, niin ei ainakaan rasitu nivelet. Varmaan otetaan joku muutamana kirjan pino.

Ollaan tässä jo hetken aikaa mietitty, että pentu haisee vähän turhan paljon pissalle... :D Taitaa olla typyn tekniikassa vähän hiomista vielä, kun Ronja saa aina molemmat takajalat kasteltua kintereisiin asti. Tosin takaosat vaan, mutta ärsyttävää silti :D

Niinpä Ronja pääsi iltalenkin jälkeen ensimmäistä kertaa pesulle! :) Ajoitettiin pesu ihan varta vasten iltaan, että ehtii yöllä kuivua, eikä koko ajan tarvitse ulkona ravata. Ei ainakaan märän turkin takia vilustu.
Ihmeteltiin ensin lattialla suihkunsuutinta namien kanssa. Hetken päästä kasteltiin tassuja ja kohta olikin jo selkä märkä. Vähän Ronja kummeksui vettä, pyrki aina silloin tällöin kauemmas, mutta ei yrittänyt karata kokonaan pois. Shampoota ei käytetty ollenkaan, jätetään se suosiolla myöhemmäksi, kunhan Ronja tottuu ensin pelkkiin vesipesuihin. Tai siksi kunnes onnistuu kurastamaan itsensä niin, ettei enää mikään vesi auta... :D
Kuivasin Ronjan isoon pehmeään pyyhkeeseen ja harjasin vielä lopuksi. Kuivaus ja harjaus on jo tuttuja juttuja, niistä Ronja ei ollut millänsäkään.
Ronja on käynyt jo muutaman kerran uudestaan itsekseen kylppärissä, joten tuskin mitään kammoa ainakaan jäi. Täytyy kai aina välillä tarkistaa jäikö sinne vielä nameja :)

Nyt Ronja nukkuu jo sikeästi ja turkki on ihan äärettömän sileä! Huomenna täytyy harjata vielä uudestaan, karvaa jää silityksen aikana aika paljon käteen. Taitaa se loppu pentukarvakin vaihtua! :)

Ei kommentteja: